Український клан
DeTomaso
09 сен 2008
давайте створемо український клан допомогатимемо один одному і так далі=)
H-Chlor
10 сен 2008
Цитата(DeTomaso @ 9.9.2008, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>
давайте створемо український клан допомогатимемо один одному і так далі=)
Хорошая идея )
Seacobra
11 сен 2008
Я особисто проти цього ... якщо в мене друзі не з України - то мені доведеться їм не допомагати
- Я лично против єтого ... если у меня друзья не с Украины - то мне выходит им не помогать

- Я лично против єтого ... если у меня друзья не с Украины - то мне выходит им не помогать

Seacobra
11 сен 2008
Я особисто проти цього ... якщо в мене друзі не з України - то мені доведеться їм не допомагати
- Я лично против этого ... если у меня друзья не с Украины - то мне выходит им не помогать

- Я лично против этого ... если у меня друзья не с Украины - то мне выходит им не помогать

PaShok
11 сен 2008
а тобі ніхто не заважає і друзям з інших країн допомогати. просто так може буде цікавіше грани, коли всі свої.
smerf
12 сен 2008
Цитата(shats @ 11.9.2008, 15:14) <{POST_SNAPBACK}>
скажу за всех - на данном этапе это тяжело реализуемо..

СЛава Україні я за український клан ! +
smerf
12 сен 2008
Цитата(shats @ 11.9.2008, 15:14) <{POST_SNAPBACK}>
скажу за всех - на данном этапе это тяжело реализуемо..

СЛава Україні я за український клан ! +
Myrik
14 сен 2008
Хорошая идея, но ксожалению пока действительно маловероятно появление такого клана...
smerf
15 сен 2008
Цитата(Myrik @ 14.9.2008, 21:46) <{POST_SNAPBACK}>
Хорошая идея, но ксожалению пока действительно маловероятно появление такого клана...
а чому малоймовірно ?
Myrik
15 сен 2008
Цитата(smerf @ 15.9.2008, 19:03) <{POST_SNAPBACK}>
а чому малоймовірно ?
Лично я не хочу заниматся всеми етими заморочками с созданием клана, но естли хто - то возьмется за ето дело буду рад и помогу если что.
FOOSI
16 сен 2008
а це хороша идея створити украинський клан если все об*еденятса для ствоння клану може все вийти!!!
FOOSI
16 сен 2008
а це хороша идея створити украинський клан если все об*еденятса для ствоння клану може все вийти!!!
crazyrost
21 сен 2008
Привіт всім.....радий чути рідну мову....думка про клан не погана, але я з Драконів не піду
crazyrost
21 сен 2008
Привіт всім.....радий чути рідну мову....думка про клан не погана, але я з Драконів не піду