←  Украина

ТехноМагия

»

2009укр клан

Фото пользователя bundes13 bundes13 14 сен 2009

Цитата(трупный яд @ 11.9.2009, 17:03) <{POST_SNAPBACK}>
с такими сборами я отказываюсь собирать золото на клан, взносы все вернул, как соберёте тода пишите
МНЕ ВЗНОСЫ НЕ ПРИСЫЛАТЬ!!!!

народ це несерйозно((( в нас тут не БАЗАР wacko.gif якщо розмова зайшла про клан її треба довести до кінця.
Я готовий стати ГОЛОВОЮ КЛАНУ нік в грі bundes13(хто проти або за нехай висловиться на форумі) також я розгляну любу іншу кандидатуру яка буде відповідати за свої слова і можливо підтримаю . я в грі кожен день. хто готовий здати по 5з пишіть мені на пошту в грі і відкладайте бабки. потрібно 50з = по 5з це 20 людей. коли назбираеться потрібна кількість людей тоді і золото скинемо в купу . а поки що давайте складемо список людей готових до РІШУЧИХ дій.
і ще:
щомісячні взноси повинні бути неменші ніж 5з інакше на мою думку клан буде приречений на розпад.
шукаю ВЕБ-ДИЗАЙНЕРІВ для створення клановї сторінки.
шукаю людей з реальними пропозиціями.
ДЛЯ ТИХ ХТО МУТИТЬ ВОДУ ПРОШУ НЕПИСАТИ.!!!
Ответить

Фото пользователя Переяслав Укр Переяслав Укр 14 сен 2009

скидаємо всі лаве Трупному яду скільки буде, потом розібьєм суму якої нехватає і всі разом її добьємо)) я скидаю 3з як тільки включится гра
Ответить

Фото пользователя Переяслав Укр Переяслав Укр 14 сен 2009

5з це багато в місяць, 8лвл незаробить таких денег походу давай 3з
Ответить

Фото пользователя хх АМЕЛІ хх хх АМЕЛІ хх 15 сен 2009

Цитата(bundes13 @ 14.9.2009, 16:00) <{POST_SNAPBACK}>
народ це несерйозно((( в нас тут не БАЗАР wacko.gif якщо розмова зайшла про клан її треба довести до кінця.
Я готовий стати ГОЛОВОЮ КЛАНУ нік в грі bundes13(хто проти або за нехай висловиться на форумі) також я розгляну любу іншу кандидатуру яка буде відповідати за свої слова і можливо підтримаю . я в грі кожен день. хто готовий здати по 5з пишіть мені на пошту в грі і відкладайте бабки. потрібно 50з = по 5з це 20 людей. коли назбираеться потрібна кількість людей тоді і золото скинемо в купу . а поки що давайте складемо список людей готових до РІШУЧИХ дій.
і ще:
щомісячні взноси повинні бути неменші ніж 5з інакше на мою думку клан буде приречений на розпад.
шукаю ВЕБ-ДИЗАЙНЕРІВ для створення клановї сторінки.
шукаю людей з реальними пропозиціями.
ДЛЯ ТИХ ХТО МУТИТЬ ВОДУ ПРОШУ НЕПИСАТИ.!!!

давайте дійсно нареті зробимо цей клан..... бо ідея дуже класна! давайте всі хто хоче вступити в клан пишіть свої ніки і починайте збирати гроші для першого внеску...
Ответить

Фото пользователя хх АМЕЛІ хх хх АМЕЛІ хх 15 сен 2009

Цитата(Переяслав Укр @ 14.9.2009, 17:34) <{POST_SNAPBACK}>
скидаємо всі лаве Трупному яду скільки буде, потом розібьєм суму якої нехватає і всі разом її добьємо)) я скидаю 3з як тільки включится гра

я скидала вже гроші а мені їх назад повернули....
Ответить

Фото пользователя bundes13 bundes13 15 сен 2009

Цитата(хх АМЕЛІ хх @ 15.9.2009, 12:32) <{POST_SNAPBACK}>
я скидала вже гроші а мені їх назад повернули....

ти права багато хто тільки на словах створюють клан(((((((((. а в реалі ніхто невідгукнувся ( поки що)
Ответить

Фото пользователя bundes13 bundes13 15 сен 2009

5 з це небагато нескупіться.

хто незнае де їх взяти п ишіть навчу))))
Ответить

Фото пользователя Flamus Flamus 22 сен 2009

я не проти клан прикольно було б створити, яка остаточно сума перщого в зносу , місячного і чи я вам підхожу, мій нік в ігрі Адфьгі 10 лвл.
я з Ужгорода
Ответить

Фото пользователя АЛРУНА :) АЛРУНА :) 21 ноя 2009

Я тож хочу в клан!!:)
Ответить

Фото пользователя трупный яд трупный яд 24 ноя 2009

я уже бло всех собрал но деньги никто так и нездал((. и веб дизйнер мя подвел( ну штож попробуем ешо раз)
dred1124@mail.ru

кто действительно хотит зделать клан
???
Ответить

Фото пользователя трупный яд трупный яд 24 ноя 2009

выше были слова ещё одногно чела который ещё раз решил попробывать создать клан, я двумя руками и ногами ЗА и помогу чем смогу, давайте меньше пи.. давайте делать
Ответить

Фото пользователя dred1124 dred1124 26 ноя 2009

dry.gifнарод хто з України і бажае створити клан пишіть мені на пошту в грі bundes13 або в реал dred1124@mail.ru я складаю список людей для створення клану.потрыбно щонайменше 25 чол. список можна побачити в мої инфі (bundes13)

(відкриття клану 50з . місячний податок адмінам 50з)
Изменено: dred1124, 26 Ноябрь 2009 - 00:19
Ответить

Фото пользователя SvetaSwobotly SvetaSwobotly 08 мар 2010

Предлагаю Вам посетить сайт, на котором есть много статей по этому вопросу.
Ответить

Фото пользователя Чебуш Чебуш 11 мар 2010

50 з это 10 человек по 5 з, а не 20 человек, Математики.
Ответить

Фото пользователя dred1124 dred1124 09 сен 2010

Цитата(Чебуш @ 11.3.2010, 18:21) <{POST_SNAPBACK}>
50 з это 10 человек по 5 з, а не 20 человек, Математики.

ти ще налог админам добав Мудрец!!!
Ответить